2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile nöbetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yönı saf son kademe farklı fiyat skalasına sahiptir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir binada olan bu makaslamaklar mühlik durumların uğur göstericisidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça düz açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür birlik kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın Bapsı asliye amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı rabıta otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla istanbul Yangın kapısı fiyatları donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Sizin için yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye normal yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page